DATUM: 2009-09-24 TID: 15:40:12

Tror att C har inte-villa-skriva sjukan!

Nej! Hon har drabbats av den igen! BLOGGTORKAN!
Men hon återkommer nog ska ni se ;D Just you wait and see!

//Johanna (www.johannaae.webblogg.se)
DATUM: 2009-09-08 TID: 19:40:16

Hälge!



Hälge, Kingen över allt!
Ja jag är ett hälge-fan, hur kan man inte älska han va?! :D
DATUM: 2009-09-07 TID: 21:49:09

Kommer inte på någon dum och vettig rubrik



*host* Okej.. Undra hur folk skulle vara om de inte hade mött mej? Johanna skulle vara ett nerdrogat psykfall, Louise, Julia och resten av er då?
Angående bilden.. Sånt här händer på msn när man chattar med C.
DATUM: 2009-09-07 TID: 17:17:44

Till C från Johanna

Hoho! Här får du en ny design av mig! :) Hoppas du blev nöjd. Och btw, om nu någon ska lägga ut bilder här på bloggen så ska bilderna vara 600px stora :) Då kommer det se bra ut.

// Johanna
http://johannaae.webblogg.se
DATUM: 2009-09-07 TID: 15:20:08

Sick.

Morgonen börjar då med att jag tycker att jag borde få vara hemma pågrund av att jag är förkyld. Enligt mamma så är jag heelt frisk. Sen när man kommer till skolan sover man på lektionerna, orkar inte bära böckerna, får huvudvärk och annat. Då ringer man ju hem så klart! Ringde då till pappa som höll på att montera ner sängen, så han skulle komma vid tolv fast sen då kom han tidigare, som tur var. Hade inte orkat med skolan i 45 minuter till. Så for vi och handla och blabla. Min trevliga lilla dag! Okej, imorgon blir det psykopat så ni vet (klasskompisar) så kommer inte till skolan vad jag vet..? Akej, kanske blir mer bloggning senare menmen :D Hejs!

DATUM: 2009-09-06 TID: 17:57:50

Men hallå?



Några svar till denne Anonym: Ja, det ska jag. Men tycker inte direkt synd om den..? Och för det första att kommentera med "Anonym" är en hel rad med feghet blandat med oärlighet. Men hallå? Du måste ju gilla min blogg, haha nu blir jag riktigt glad! You miss me, how wonderful isn't that? Och för det andra så ska jag börja blogga mer, när jag IDS och har TID och har en bra kamera. Dessa Anonymer håller på att driva mej till vansinne! Feghet feghet, det bara osar av feghet, och alla dessa Anonymer vill bara klanka ner på oss? Right? Nu är jag så less på er omogna jävlar! Och ja, just nu är jag så pissed off som jag bara kan bli. Först så slår de till mot Johanna, sen mot mej? Okej, detta menas kanske inte med något elakt men i varje fall så tycker jag det. OKEJ NI SMÅ ANONYMA BASTARDS: Skriv vad ni heter om ni nu vågar? Förnamn och efternamn så kan vi ta ett litet snack. Och detta är inte ett hot, för jag fick erat slag först.

Vad är det här för Anonym klan?