DATUM: 2009-07-28 TID: 18:50:56

Oho?

Lider av... BLOGGTORKA! Oh my god, jag har bloggtorka.. Ibland känns det bara såå tråkigt att blogga. Det blir som.. "Åh jag ooorkar inte."  dessutom har jag inget intressant att visa i bloggen. Jo efter att Johanna har fått sin D90 ;) för då.. Får jag hennes D40. Okej, bloggslut.

Tack och hej, blogg-grej ;)
DATUM: 2009-07-16 TID: 11:40:16

Va? Va? Va?!

Ja ni, kära läsare. Nu sitter jag med min kära låtsas kusin framför laptopen. Haha, kära.. Okejokej, om rubriken här då. Min mamma måste vara döv! Hon kan nog snart bara ordet: Va? Herregud lilla rara människa, har du vaxpropp i öronen?! Förlåt, men jag blir bara grymt irriterad. Så fort hon frågar något, som jag då svarar på, blir det "Va? Va? Va?" tills man skriker. Så, kanske blir mer bloggning ikväll då, när Louise Psson ska sova över ;)
DATUM: 2009-07-15 TID: 11:35:18

Det är baaara att stiga upp

Rubriken förklarar allt. Jag har börjat sova mera! Helt otroligt, alla vaknar före mej. Det brukar vara jag som får väcka! Så har jag börjat äta mindre med, så nu ska ni få en liten "smile" som uttrycker mej just nu: >.<'
Ibland känns allt förnyat, herregud. Vilken jobbig värld vi lever i. Men sånt är livet, just shut up and believe. Så, idag ska det göras.. Inget. Vet faktiskt inte vad som ska hända idag, men imorgon händer det något! Louise Psson ska sova över ;)

Tack och hej för mej, hoppas detta lilla stycke räcker för dej! ;)

DATUM: 2009-07-14 TID: 20:04:49

Badande lappjävlar

Jadå, ni läste rätt! Badande lappjävlar. Förut var Norrbottnare som kom till Stockholm lappjävlar, och Stockholmare fjollträskare, haha. Ganska komiskt. Men idag har lilla mamma, moster och hennes man och jag varit och badat på Lilla Hawaii som det kallas, udda namn. Ganska varmt, först i som vanligt. Sedan blev det fika och vi kom in i ämnet "fjolla", så dagen har varit rätt trevligt ;) båtresa var det då till "Lilla Hawaii". Mamma lade sej och plaskade i en liten pöl med varmt vatten i, skrattade så jag inte kunde andas, aja. Mamma borde också få vara liten ibland! ;)
DATUM: 2009-07-13 TID: 10:46:44

Jag är vaken!



Vissa kanske använder väckarklockor.
Men jag har sån tur som har pappa! Denna morgon började han med att springa upp för trappan med arbetsskorna, "JAG ÄR VAKEN!" ropar jag, fast somnar senare om efter att han dragit av mej täcket. Herregud vilken morgon.. Som sagt, min pappa är min väckarklocka. Lite hemskt, man får en chock när det börjar dunka i trappan. Det var min morgon det, nu ska jag nog äta frukost, eller hitta på något.
(På bilden: Så sover Johanna, täcket på överdelen och bara ben)

Hejs svejs! ;)
DATUM: 2009-07-12 TID: 20:34:04

Musiksmak?



Vad tycker ni om min musiksmak? Enligt mej själv så är den ju såklart helt enkelt bäst.
Detta är då en av mina favoritlåtar. Sen har man ju massa andra såklart, men orkar inte lägga in, det får bli senare helt enkelt ;)
DATUM: 2009-07-12 TID: 12:48:07

Godmorgon lilla sömntutan

Jaha. Då har man sovit cirka 4 timmar. Somnade klockan fyra för jag raderade bilder från mobilen, haha. Vaknade kring åtta tiden, då Johanna fortfarande sov.
"Ska du stiga upp nu?"
"Näääää.. 11.."

Jahapp, klockan elva, sure.
Jag väcker dej då. Hon är seg som vanligt, spelade en morgonlåt åt henne som börjar "Godmorgon.. Godmorgon lilla sömntutan, det är dags att gå upp nu, klockan är mycket" en ren plåga enligt mej. Men det funka. Så nu sitter vi här, bredvid datorn, snygga som vanligt.

DATUM: 2009-07-11 TID: 22:03:25

Sleep over party!

Följ min blogg med bloglovin

Nejdå inget party, men sova över hos Johanna blir det. Har man tråkigt hemma så blir det så när ens mamma är i Flakasand och partajar. Nu ni kära läsare, ska jag feta mej med lite choklad.

Bara så ni vet..
Marabou.. Lite mer mmm i livet ;)

DATUM: 2009-07-11 TID: 19:46:03

C bloggar.

Okej, detta kom som en impuls. "Jag ska skaffa en blogg!"
Johanna säger vanligtvis att hon hatar mina impulser, men just denna tycker hon nog om.
Sen man fyllt 13 så har allt ändrats, jag gillar vissa kött sorter (herregud), jag gillar te (jäklar! ;o), och nu detta, en blogg..

Men som sagt, C har börjat blogga ;) Följ min blogg med bloglovin